KLIK HIER VOOR DIRECT KAARTEN BESTELLEN !   

of ga eerst voor meer uitgebreide informatie over de voorstellingen, via de link ‘Voorstellingen’ of via de ‘Agenda’,naar de desbetreffende pagina’s op deze site. Op die pagina’s treft u, desgewenst, weer een link aan naar deze pagina.

Lees ook de onderstaande aanwijzingen. Door te bestellen geeft u aan daarvan kennis te hebben genomen en ermede akkoord te gaanKaarten voor onze voorstellingen kosten € 12,50.

* Bij z.g. familievoorstellingen betalen kinderen t/m 12 jaar € 9,00. Leden van bij ons geregistreerde personeelsverenigingen krijgen € 1,00 korting per kaartje mits de reserveringen centraal geregeld via de betreffende personeelsvereniging.

In het Minitheater zijn 84 plaatsen en er wordt gewerkt met ‘vrije zit’. U kunt dus geen stoelen bespreken. Bent u mindervalide, dan bieden wij u die mogelijkheid wel. Neem dan tevoren contact op met theaterbeheer, Gerard van der Bliek, telefoon: 0653642247 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (in geval van geen contact via secretariaat, zie bij 'Bestuur').

Voorverkoop 
• online via onze site: www.middelburgsminitheater.nl 
• de DRVKKERY Middelburg, Markt 51, Middelburg 
• Boekhandel ’t Spui, Oude Markt 5, Vlissingen

Leden, vrienden, personeelsverenigingen en genodigden ontvangen, circa zes weken voor de première van enige productie, als gebruikelijk bericht met aanwijzingen voor bestellen/reserveren van voor hen bedoelde speciale kaarten en noodzakelijke aanwijzingen. Behoort u tot één van die genoemde groepen en ontving u dat bericht t.z.t. niet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reguliere kaarten kunnen - op alle hierna aangegeven wijzen - besteld worden.

Kaarten zijn - bij voorkeur - online verkrijgbaar via deze site. U dient in te loggen op uw account via "Login" of, als door u niet eerder een account is aangemaakt, registreert u zich via "Login"-> "Registreer".

U kunt ook in de winkels van De Drvkkery in Middelburg en (Boekhandel 't Spui) Vlissingen kaarten kopen.Bij aankoop in de winkel dient u ook te verwijzen naar uw account of alsnog uw naam en mailadres en/of telefoonnummer op te geven. 

Openingstijden de DRVKKERY Middelburg

maandag • 11:00 - 18:00 uur
dinsdag, woensdag & vrijdag • 9:30 - 18:00 uur
donderdag • 9:30 - 21:00 uur
zaterdag • 9:00 - 17:30 uur
1e zondag van de maand • 13:00 - 17:00 uur

Openingstijden Boekhandel ’t Spui Vlissingen
maandag • 13:00 - 17:30 uur
dinsdag t/m vrijdag • 10:00 - 17:30 uur
zaterdag • 10:00 - 17:00 uur 

Het is mogelijk om kaarten te reserveren bij de Drvkkery en wel telefonisch op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur via telefoonnummer 0118 886800. U moet daarbij uw naam, telefoonnummer en mailadres doorgeven. Houd die gegevens dus bij de hand.

Gereserveerde kaarten dienen vóór de speeldatum opgehaald en betaald te worden bij de DRVKKERY (Middelburg) of Boekhandel 't SPUI (Vlissingen).

Niet opgehaalde en betaalde kaarten zijn aan de kassa van het Minitheater nog tot een half uur vóór aanvang van de voorstelling af te halen en te betalen. Daarna vervalt de reservering en worden de gereserveerde plaatsen toegevoegd aan de vrije verkoop voor die voorstelling! 

Verkoop aan de zaal
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen zijn kaarten (indien nog voorradig) verkrijgbaar aan de kassa van het Minitheater.

Online gekochte kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd. Onder voorwaarden – en alleen om dringende redenen – kunnen bij de balies van de DRVKKERY aldaar gekochte kaarten wel geannuleerd.   U ontvangt dan een tegoedbon (naar uw keuze voor de aangesloten podia of voor de Drvkkery) na aftrek van € 2,50 administratiekosten.

Agenda


De jongen van de Lange Jan

een fictief, muzikaal Kerstverhaal met op de achtergrond de wederopbouw van Middelburg, tekst en regie van Peter Adriaanse

Première: 10 december 2022

Direct kaarten bestellen!

Klik op de titel voor meer infoAfterparty

een tragikomedie van Frank Houtappels onder regie van Koen Mijnheer

Première: 11 maart 2023

Klik op de titel voor meer infoHet Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

logo

 

Laatst bijgewerkt: 
31 oktober 2022.